Juustokakku

Tämä kakku sopii hyvä karppaajalle ja sitä ei tarvitse paistaa.

Sulata voi ja sekoita siihen Digestive keksi murska.

Peitä irtopoja vuoan pohja seoksella.

Laita kylmiöön jähmettymään.

Laita liivatelehdet 10 minuutiksi kylmään veteen.

Avaa vaniljatanko ja laita siemenet kuuman Baileysin sekaan.

Lisää liivate lämpimään Baileykseen.

Jäähdytä.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää mascasarpone vaahdon sekaan ja vatkaa tasaiseksi.

Lisää jäähtynyt Baileys sekaan tasaiseksi.

Laita seos vuokaan ja jääkaappiin kahdeksi tunniksi. 20 senttinen vuoka on parempi.

Isompaan vuokaan tuplaa täytteen määrä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi478g2153kcal31.1g287g100.5g14.8g
Voi, 1 tl, 5 g100g728kcal1g1g79.7g0g
Mascarpone (250g)498g2601kcal22.4g22.4g269.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl399g1356kcal8g12g139.5g0g
Baileys, Irish Cream, Original199g698kcal6.4g39.9g31.3g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g36g117kcal2.7g19.4g2.5g0.9g
Liivate 90g313kcal76.8g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3600g15930kcal296.8g763.4g1245.4g31.4g
Valittu annoskoko1800g7965kcal148.4g381.7g622.7g15.7g
Annoskoko puolitettuna900g3982kcal74.2g190.9g311.4g7.9g
Arvot/100g100g443kcal8.2g21.2g34.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261242