Maidoton ja munaton suklaakakku

Pohja:
200g gluteenittomia Digestive-keksejä
100 g maidotonta Keiju-margariinia (70%)

Täyte:
4 dl GoGreen Vispi
2 dl Sunnuntai Kuohkea Vispi
300g tummaa suklaata (Brunberg)

-Vuoraa irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla.

-Murenna keksit ja sekoita sulatettuun margariiniin.

-Painele seos irtopohjavuokaan tasaisesti
-Vaahdota JÄÄKAAPPIKYLMÄT kermat
-Sulata suklaa mikrossa välillä sekoittaen.

-Lisää suklaasula vispivaahtoon ja vatkaa tasaiseksi.

-Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa n.
3 tuntia tai mielellään seuraavaan päivään.

-Irrota kakku vuoasta ja siirrä tarjoilulautaselle.

-Koristele haluamallasi tavalla

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Tea2012
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g300g1350kcal23.1g204g48g10.8g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)150g945kcal0g0g105g0g
Gogreen Vispi (Raisio), annos 200g600g1380kcal2.4g72g120g3g
Sunnuntai kuohkea vispi (Sunnuntai), annos 200g300g330kcal1.5g45g15g0g
Brunberg tumma suklaa (150g)450g2300kcal20.3g256.5g153g31.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3600g12609kcal94.6g1155g882g90.6g
Valittu annoskoko1800g6305kcal47.3g577.5g441g45.3g
Annoskoko puolitettuna900g3152kcal23.7g288.8g220.5g22.7g
Arvot/100g100g350kcal2.6g32.1g24.5g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272496