Feta-pinaattipiirakka

Voisulaan sekoitetaan juustoraaste ja mantelijauho, ja taikina painellaan piirakkavuoan pohjalle.

Paistetaan n. 10 min 175°C:ssa.

Sulata pinaatti ja sekoita täytteen ainekset keskenään.

Kaada täyte vuokaan ja ripottele juustoraaste pinnalle.

Paista 225 asteessa noin 20 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin ruskea.

Ohje a la Karppi -sivustolta.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Krac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 90g651kcal1.1g0.4g73g0g
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g120g695kcal26.2g23.8g60.5g0g
Grated cheese (Linessa), annos 200g224g639kcal66.2g7.9g38.1g0g
Sofra greek style salad cheese (Saksal.), annos 100g374g1021kcal74.8g3.7g82.3g0g
Pakastepinaatti rainbow449g90kcal13.9g2.2g3.6g5.8g
Kananmuna kuoreton 165g235kcal20.6g0.5g16.9g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 299g80kcal9.9g9.3g0g0g
Valkosipuli 5.2g5.7kcal0.4g0.9g0g0.1g
Grated cheese light juustraaste (Linessa), annos 50g75g200kcal21.3g1.8g12g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3600g7233kcal468.8g101g572.8g11.8g
Valittu annoskoko1800g3617kcal234.4g50.5g286.4g5.9g
Annoskoko puolitettuna900g1808kcal117.2g25.3g143.2g3g
Arvot/100g100g201kcal13g2.8g15.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=295697