Kanaa parsakaalin ja herneiden kanssa

Paista kanapihvit panulla.

Siirrä syrjään lautaselle.

Huuhdo tarvitaessa pannu puhtaaksi ja lisää hippu öljyä pannuun ja parsakaalit.

Paista parsakaalit puoli kyypsiksi ja lisää paloiteltu kana ja puolikas limen mehu sekä noin desin verran vettä halutesassi suolaa.

Kansi päälle ja anna kypsyä muutaman minuutin ajan.

lisää lopuksi herneet ja kansi taas päälle anan hautua hetki kunnes parsakaali on täysin kypsää ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Mona0211
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, tuore, 257g751g225kcal34.6g15g2.3g12g
Herne 180g124kcal9.1g16.9g0.7g5.6g
Lime, kuorittu, annos 50g75g27kcal0.5g1.7g0.8g2.1g
Kananpojan minuuttipihvi yrtti-valkosipuli (Kariniemi), annos 150g451g541kcal99.2g4.1g15.8g2.3g
Vesi301g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 42g372kcal0g0g42.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3600g2579kcal286.8g75.4g123.4g44g
Valittu annoskoko1800g1290kcal143.4g37.7g61.7g22g
Annoskoko puolitettuna900g645kcal71.7g18.9g30.9g11g
Arvot/100g100g72kcal8g2.1g3.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=326041