Kasvislaatikko

Kaikki juurekset raastetaan karkeaksi raasteeksi.

Juusto, polar, maizena, vesi ja kasvisliemifondi kiuhautetaan niin että suurus sakenee ja juusto sulaa.

Kaikki vuokaan ja uuniin, 200 astetta ja tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Katjossu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa50g8.5kcal0.2g1.2g0.3g0.3g
Lanttu 300g87kcal3g13.8g0.9g5.4g
Sipuli (kuorittu)167g45kcal2.2g8g0.3g2.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g167g47kcal1g9.9g0.3g4.2g
Punajuuri 333g128kcal3.3g23g0.7g8.3g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g18g46kcal1.1g1.6g3.8g0g
Sulatejuusto polar 9% levittyvä (Valio), annos 10g167g250kcal30g0g15g0g
Maizena maissitärkkelys100g350kcal0.8g86.9g0g0g
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3600g1919kcal83.2g288.8g42.6g42g
Valittu annoskoko1800g960kcal41.6g144.4g21.3g21g
Annoskoko puolitettuna900g480kcal20.8g72.2g10.7g10.5g
Arvot/100g100g53kcal2.3g8g1.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=416162