Rasvanpolttokeitto

Pese ja pilko aineet älä kuori.

tee keitto, tomaatit ja sitruunamehu viimeseksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Kukkakaali 320g77kcal5.8g7g1g7.4g
Pinaatti 100g13kcal1.6g0.4g0.3g1.3g
Paprika keskiarvo 80g23kcal0.8g3.4g0.3g1.5g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)120g13kcal1.3g1.3g0.2g1.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g160g45kcal1g9.5g0.3g4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g320g65kcal1.9g12.1g1g4.5g
Vesi, vesijohtovesi 639g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g6.4g6.7kcal0.5g1g0g0.1g
Persilja 3.2g0.9kcal0g0g0g0.3g
Sitruunamehu, laimentamaton12g2.5kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3600g514kcal26.8g73.6g6.4g42g
Valittu annoskoko1800g257kcal13.4g36.8g3.2g21g
Annoskoko puolitettuna900g128kcal6.7g18.4g1.6g10.5g
Arvot/100g100g14kcal0.7g2g0.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421795