Pullataikina / Pullat

1. Murenna hiiva kädenlämpöiseen maitoon.

2. Lisää muna, suola, sokeri ja kardemumma.

3. Laita osa jauhoista.

Sekoita taikina tasaiseksi.

4. Lisää loput jauhot sekä sulatettu voi taikinaan.

5. Anna taikinan kohota liinan alla.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Testi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 880g3020kcal89.7g616.1g10.6g30.8g
Voi 159g1156kcal1.9g0.6g129.5g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g16g50kcal1.8g9.6g1.1g4.5g
Sokeri 135g550kcal0g135.3g0g0g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 88g125kcal11g0.3g9g0g
Hiiva 40g30kcal5.2g0.4g0.2g2.7g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 478g302kcal14.3g22.9g16.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3600g10463kcal247.8g1570.4g334.2g76g
Valittu annoskoko1800g5231kcal123.9g785.2g167.1g38g
Annoskoko puolitettuna900g2616kcal62g392.6g83.6g19g
Arvot/100g100g291kcal6.9g43.6g9.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=52403