Rasvanpolttokeitto

Pese ja pilko aineet älä kuori.

tee keitto, tomaatit ja sitruunamehu viimeseksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)222g60kcal2.9g10.7g0.4g3.8g
Kukkakaali 1776g427kcal32.1g39.1g5.3g40.9g
Pinaatti 555g74kcal9g2.2g1.7g7.2g
Paprika keskiarvo 444g127kcal4.2g19g1.8g8.4g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)666g73kcal7.3g7.3g1.3g6.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g888g249kcal5.3g52.8g1.8g22.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1776g361kcal10.7g67.5g5.3g24.9g
Vesi, vesijohtovesi 3552g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g36g37kcal2.8g5.8g0.2g0.7g
Persilja 18g4.9kcal0.2g0.2g0g1.4g
Sitruunamehu, laimentamaton67g14kcal0.2g1.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g2853kcal149.4g411.4g35.6g232.6g
Valittu annoskoko10000g1427kcal74.7g205.7g17.8g116.3g
Annoskoko puolitettuna5000g713kcal37.4g102.9g8.9g58.2g
Arvot/100g100g14kcal0.7g2.1g0.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421795