Nakkikeitto

Keitä vesi ja lisää pilkotut ainekset veteen.

Keitä niin kauan, että perunat ja porkkanat ovat pehmeät.

Mausta suolalla.

Huom. nakeissa on suolaa, ota se huomioon.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, punnittu kuorineen 1907g1234kcal30.5g251.3g3.2g16.2g
Porkkana 820g268kcal5.1g45.6g1.6g20.9g
Sipuli (kuorittu)177g48kcal2.3g8.5g0.4g3g
Valkosipuli 44g48kcal3.5g7.2g0.3g0.9g
Nakki, Atria Kevyt Snack 11%1242g2111kcal121.7g91.9g136.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 5765g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g44g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g7418kcal326.2g809g284.2g82g
Valittu annoskoko10000g3709kcal163.1g404.5g142.1g41g
Annoskoko puolitettuna5000g1855kcal81.6g202.3g71.1g20.5g
Arvot/100g100g37kcal1.6g4g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=391849