Hirvi lihakeitto

Laita vesi kiehumaan ja kuori perunat, porkkanat ja sipuli.

Pieni ne ja lisää lihaliemikuution kanssa kiehuvaan veteen.

Mausta makusi mukaan.

Hirven liha on hyvä ruskistaa ja maustaa ennen lisäämistä keittoon, tässä voi käyttää myös valmiiksi kypsennettyä lihaa.

Mitä pidempään malttaa keitellä, sen parempaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Tyllero
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g375g225kcal5.6g48.7g0.4g3.4g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.9g2.2kcal0.1g0g0.2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g112g32kcal0.7g6.7g0.2g2.8g
Hirvikäristys375g562kcal74.9g0g22.5g0g
Vesi749g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 45g14kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 150g155kcal5.2g27g1.6g4.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3612g1977kcal174.2g169.2g50g22.6g
Valittu annoskoko1806g988kcal87.1g84.6g25g11.3g
Annoskoko puolitettuna903g494kcal43.6g42.3g12.5g5.7g
Arvot/100g100g55kcal4.8g4.7g1.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=200799