Ruokaisa lohisalaatti

Keitä kananmunat.

Valuta lohisäilyke ja pilko sipulit ja maustekurkut pieniksi.

Silppua salaatti pieneksi.

Yhdistä ainekset kulhossa ja lopuksi lisää majoneesi.

Sekoita hyvin.

Anna salaatin seistä kylmässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisäilyke, omassa liemessä (Rainbow), annos 165g579g752kcal92.6g0g42.8g0g
Maustekurkku263g43kcal1.8g7.9g0.3g4.7g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.4g3g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka175g18kcal1.9g1.4g0.4g1.8g
Keräsalaatti, pehmeä, 50g88g12kcal1.2g1.3g0.2g1.1g
Majoneesi 27-33 % rasvaa 333g991kcal5g21.2g99.9g0.1g
Kananmuna, keitetty 193g275kcal24.1g0.6g19.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3612g4277kcal257.8g81.6g327.6g21.4g
Valittu annoskoko1806g2138kcal128.9g40.8g163.8g10.7g
Annoskoko puolitettuna903g1069kcal64.5g20.4g81.9g5.4g
Arvot/100g100g118kcal7.1g2.3g9.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=302780