Juustokakku

Tämä kakku sopii hyvä karppaajalle ja sitä ei tarvitse paistaa.

Sulata voi ja sekoita siihen Digestive keksi murska.

Peitä irtopoja vuoan pohja seoksella.

Laita kylmiöön jähmettymään.

Laita liivatelehdet 10 minuutiksi kylmään veteen.

Avaa vaniljatanko ja laita siemenet kuuman Baileysin sekaan.

Lisää liivate lämpimään Baileykseen.

Jäähdytä.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää mascasarpone vaahdon sekaan ja vatkaa tasaiseksi.

Lisää jäähtynyt Baileys sekaan tasaiseksi.

Laita seos vuokaan ja jääkaappiin kahdeksi tunniksi. 20 senttinen vuoka on parempi.

Isompaan vuokaan tuplaa täytteen määrä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi480g2160kcal31.2g288g100.8g14.9g
Voi, 1 tl, 5 g100g730kcal1g1g80g0g
Mascarpone (250g)500g2610kcal22.5g22.5g270g0g
Kuohukerma,valio,2dl400g1360kcal8g12g140g0g
Baileys, Irish Cream, Original200g700kcal6.4g40g31.4g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g36g117kcal2.7g19.4g2.5g0.9g
Liivate 90g314kcal77.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3612g15983kcal297.8g765.8g1249.6g31.6g
Valittu annoskoko1806g7991kcal148.9g382.9g624.8g15.8g
Annoskoko puolitettuna903g3996kcal74.5g191.5g312.4g7.9g
Arvot/100g100g443kcal8.2g21.2g34.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261242