Katkarapu-nuudelikeitto

Laita vettä kattilaan siten että nuudeliköntti tai nuudelit peittyvät.

Kuumenna vesi kattilassa, lisää liemikuution puolikas ja keitä nuudelit lähes kypsiksi tai kypsiksi.

(Katkarapuliemikuutioita/jauhetta saa aasialaisista ruokakaupoista)

Lisää jäiset tai sulatetut katkaravut kuumaan veteen nuudeleiden sekaan ja anna sulaa/ kiehua HETKI.

Pidä varasi ettei katkaravut sitkisty liian kauan kiehuessaan.

Nauti kuumana ja puikoilla tai ilman.

:P´

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 516 grammaa

Hensuli1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1401g0kcal0g0g0g0g
Katkarapu 175g120kcal25.3g0g1.9g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi1.8g5.8kcal0.1g0.3g0.5g0g
Nuudeli tom yam (Pirkka), annos 65g228g410kcal9.6g56.9g15.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3612g1071kcal70g114.4g36.6g0g
Valittu annoskoko1806g536kcal35g57.2g18.3g0g
Annoskoko puolitettuna903g268kcal17.5g28.6g9.2g0g
Arvot/100g100g30kcal1.9g3.2g1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293334