Raparperipiirakka ala Tuula

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.

Painele sulanut taikina pyöreään vuokaan.

Kuori raparperit ja pilko ne pieniksi viipaleiksi.

Sekoita muut aineet keskenään.

Levitä raparperit vuokaan ja kaada ranskankerma-muna-sokeri seos raparperien päälle.

Paista uunin keskitasolla 25-30 minuuttia, kunnes pinta on kauniin värinen.

Tarjoile sellaisenaan tai vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste, makea, pyöreä (Myllyn paras), annos 380g665g2527kcal47.2g334.5g107.7g12g
Raparperi 438g147kcal3g24.1g0.4g6.1g
Eila kevyt creme fraiche (Valio), annos 200g350g665kcal9.1g18.2g63g0g
Kananmuna kuoreton 193g275kcal24.1g0.6g19.7g0g
Sokeri 149g604kcal0g148.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g7g28kcal0g6.9g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g5.3g19kcal0.2g4.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3612g8530kcal167.2g1074.2g382g36.2g
Valittu annoskoko1806g4265kcal83.6g537.1g191g18.1g
Annoskoko puolitettuna903g2133kcal41.8g268.6g95.5g9.1g
Arvot/100g100g236kcal4.6g29.7g10.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461355