Marianne-mangokieputuskakku

1. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet siivilän läpi varovasti sekoittaen.

Levitä taikiina leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 225 asteessa 6-8 minuuttia.

Kumoa pohja sokeroidulle leivinpaperille ja poista paistopaperi.

2. Vatkaa kerma vaahdoksi, sekoita joukkoon rahka, karamellirouhe ja sokerit.

Valuta ja kuutioi mango.

3. Leikkaa pohjelevy neljään osaan (pitkittäin).

Kostuta suikaleet maidolla ja levitä päälle kermatäyte.

Ripottele pinnalle mangokuutiot.

Kääri yksi suikale rullalle ja nosta rulla tarjoiluvadin keskelle.

Kietaise seuraavat suikaleet rullan ympärille, jolloin kakku suurenee.

4. Vatkaa kuorrutuksen kerma (3 dl) vaahdoksi ja mausta se sokerilla.

Levitä kermavaahto kakun päälle ja reunoille.

Anna vetäytyä jääkaapissa vähintään kaksi tuntia ja koristele kakku ennen tarjoilua karamelleillä.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Outijohanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 193g275kcal24.1g0.6g19.8g0g
Sokeri 112g454kcal0g111.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 57g196kcal5.8g39.9g0.7g2g
Perunajauho 1dl=70g44g147kcal0g36g0g0g
Leivinjauhe 4.4g7.7kcal0.2g1.7g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 132g45kcal4g6.4g0.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl175g596kcal3.5g5.3g61.4g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g219g143kcal24.1g9.2g0.7g0g
Marianne crush 150g132g566kcal1.6g113.1g11g2.2g
Sokeri 11g43kcal0g10.5g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka4.4g18kcal0g4.3g0g0g
Mango viipaleita sokeriliemessä (eldorado)373g317kcal1.1g76.4g0.4g7.8g
Kuohukerma,valio,2dl263g894kcal5.3g7.9g92.1g0g
Ranskalaiset pastillit88g403kcal2.6g61.4g16.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3612g8206kcal144.6g968.8g405.8g24g
Valittu annoskoko1806g4103kcal72.3g484.4g202.9g12g
Annoskoko puolitettuna903g2052kcal36.2g242.2g101.5g6g
Arvot/100g100g227kcal4g26.8g11.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=89576