Sirkan jäätelökakku

Vatkaa munankeltuaiset ja sokeri vaahdoksi, lisää sulatejuusto vahtoon.

Vatkaa munanvalkuaiset vaahdoksi.

Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää vaniljasokeri.

Sekoita seokset keskenään.

Laita irtopohjavuoan pohjalle Digestive-keksin murusia (3 keksiä).

Kaada päälle ”jäätelöseos”.

Sirottele päälle taas 3 Digestive-keksin muruset.

Laita vuoka pakastimeen yöksi.

Sulaa nopeasti eli syötävä heti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 723 grammaa

Anselmi55
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl750g2550kcal15g22.5g262.5g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g20g80kcal0g19.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 138g196kcal17.2g0.4g14.1g0g
Sokeri 425g1725kcal0g424.6g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g250g625kcal35g8.5g50g0g
Välipalakeksi, digestive 225g962kcal14.6g132.8g41.1g7.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3615g12277kcal163.6g1217.2g735.4g15g
Valittu annoskoko1808g6138kcal81.8g608.6g367.7g7.5g
Annoskoko puolitettuna904g3069kcal40.9g304.3g183.9g3.8g
Arvot/100g100g340kcal4.5g33.7g20.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=313912