Mantelivaahtomykyset

2 valkuaista
6 rkl Canderell -makeutusjauhetta

Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi, lisää Canderell ruokalusikallinen kerrallaan voimakkaasti vatkaten.

Lisää mantelijauho varovasti käännellen.

Nostele kahdella teelusikalla n. 20 vaahtopalleroa levinpaperille ja paista uunissa miedolla lämmöllä (175 astetta tai kaasu 2) 5-10 minuuttia, kunnes saavat vähän ruskeita laikkuja pintaan.

Anna jäähtyä hetki ja irrota varovasti, tarjoile hieman lämpiminä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 6 grammaa

Juutis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkuainen (100g)1280g538kcal125.4g19.2g1.3g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g288g1094kcal4g269.9g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g240g1440kcal57.6g15.8g129.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3616g6144kcal374g609.8g261.8g0g
Valittu annoskoko1808g3072kcal187g304.9g130.9g0g
Annoskoko puolitettuna904g1536kcal93.5g152.5g65.5g0g
Arvot/100g100g170kcal10.3g16.9g7.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138689