Sitruunakana

1. Lämmitä uuni 200 asteeseen.

2. Pyyhi koivet talouspaperilla.

Hiero koipien pinta halkaistulla ja pestyllä sitruunalla.

Mausta suolalla ja pippureilla.

Nosta koivet voideltuun uunivuokaan
3. Kuori ja puolita valkosipulinkynnet.

Leikka loput sitrukset viipaleiksi ja asettele ne valkosipulin ja timjaminoksien kanssa koipien väleihin.

Valuta päälle hunaja ja kasvisliemi.

4. Paista koipia uunin alatasaolla noin 40 minuuttia tai kunnes on kypsää.

Poista broilerista nahka

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Aukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koipi (Atria), annos 600g1126g1463kcal191.4g12.4g72g0g
Sitruuna 100g338g122kcal2g20.3g3.7g0g
Lime, kuorittu, annos 50g56g20kcal0.3g1.2g0.6g1.6g
Suola, annos 3g3.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g36g38kcal2.8g5.9g0.2g0.7g
Timjami 2.3g6.4kcal0.2g0.6g0.2g0.8g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g17g54kcal0.2g13.2g0g0g
Kasvisliemikuutio 5.6g17kcal0.5g0.8g1.3g0.1g
Vesi225g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3618g3441kcal394.8g108.8g156g6.4g
Valittu annoskoko1809g1721kcal197.4g54.4g78g3.2g
Annoskoko puolitettuna905g860kcal98.7g27.2g39g1.6g
Arvot/100g100g95kcal10.9g3g4.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=95263