Kalkkunamureke

Turvota korppujauhoja jogurtissa jonkun aikaa, lisää silputtu sipuli ja suolaa sekä mausteita oman makusi mukaan (paprika, chili, cayenne- ja mustapippuri, yrttiseos....) Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita tasaiseksi.

Voitele vuoka ja muotoile mureke keskelle.

Paista noin tunti 200 asteessa.

Samssa vuoassa kannattaa kypåsentää myös lisuke! Esim.

pilkottua perunaa, bataattia, porkkanaa, papriukaa, kesäkurpitsaa....

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Eridanous vähärasvainen kreikkalainen jogurtti (Lidl), annos 150g45g27kcal2.7g1.9g0.9g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras7.5g20kcal0.6g3.8g0.1g1g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g100g139kcal19g0g7g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 3.7g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 11g16kcal1.4g0g1.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.5g23kcal0g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana362g462kcal48.2g13.6g23.2g2.6g
Valittu annoskoko181g231kcal24.1g6.8g11.6g1.3g
Annoskoko puolitettuna91g116kcal12.1g3.4g5.8g0.7g
Arvot/100g100g128kcal13.3g3.8g6.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=366111