Kirjolohifilee uunissa paistettu

Kirjolohifilee 600g vuokaan, mausteeksi sitruunapippuri, suola ja tilli, pinnalle oliiviöljyssä kuullotetut punasipuli ja mantelirouhe, puolessa välissä paistamista juustoraaste ja kerma.

Uunissa 200°C, 30 - 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 131g217kcal22g0g14.4g0g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)11g31kcal3.4g0g1.9g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g12g3.3kcal0.2g0.6g0g0.2g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Mantelirouhe, 1 rkl4.4g25kcal0.9g0.2g2.2g0.5g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)18g15kcal0.2g0.6g1.2g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.1g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana363g625kcal53.6g3.4g43.8g1.4g
Valittu annoskoko181g312kcal26.8g1.7g21.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna91g156kcal13.4g0.9g11g0.4g
Arvot/100g100g172kcal14.8g0.9g12.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=106765