Färssi

Laita uuni lämpenemään 200 C.

Sekoita kulhossa sipulikeitto, kermaviili ja kananmuna.

Lisää min. 3 valkosipulin kynttä ja mausteet, ainakin suolaa ja pippuria.

Lisää jauheliha ja vaivaa taikina tasaiseksi.

Anna seistä mielellään puoli tuntia huoneen lämmössä.

Levitä taikina tasaiseksi levyksi leivinpaperille.

Kaada herne-maissi-paprikat taikinalevyn päälle ja rullaa leivinpaperin avulla taikina pötköksi.

Paista uunissa n. puoli tuntia.

Tarkasta kypsyys haarukalla tai hammastikulla.

Tarjoile esim.

mummon muusin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Hp76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g88g149kcal16.6g0g8.8g0g
Kevyt kermaviili (Eldorado), annos 200g44g35kcal1.1g1.8g2.6g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Gourmet Soups) (Knorr), annos 14g12g36kcal1g5.8g1g1.3g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)13g18kcal1.5g0.1g1.4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.6g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Herne-maissi-paprika, Rainbow22g18kcal0.9g2.8g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana362g516kcal42.6g21.8g28g4.2g
Valittu annoskoko181g258kcal21.3g10.9g14g2.1g
Annoskoko puolitettuna91g129kcal10.7g5.5g7g1.1g
Arvot/100g100g142kcal11.8g6g7.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148557