Tomaatti-mozzarellapiirakka

Painele sulanut piirakka taikina vuokaan ja paista ~200 asteisessa uunissa n. 10 min. Ota vuoka uunista ja laita tomaatti-basilika tuorejuusto nokareita kuuman taikinan pohjalle ja levitä ne. Asettele tomaatti siivut taikinalle, ja aseta siivutettu mozzarella justo tomaattien päälle.

Ripottele puolitetut oliivit (n. 10 kpl) sekaan, sekä vihreää pesto nokareita.

Ripottele juustoraastetta ja asettele puolitetut (n. 6 kpl) luumu/kirsikka tomaatit päälle.

Paista n. 30-40 min. Nosta piirakka uunista ja revi tuoreesta basilikasta lehden palasia piirakan päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai75g278kcal3.8g24.1g18.8g1.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g28g5.7kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Mozzarella light28g45kcal5.6g0.1g2.5g0g
Oliivi kivetön musta rainbow9g17kcal0.1g0.5g1.6g0g
Luumutomaatti pirkka, 83g16g3.1kcal0.1g0.6g0g0.9g
Pestokastike, Barilla all Genovese, n. 1 tl5.6g30kcal0.3g0.2g3.2g0.2g
Emmental juustoraaste 17% laktoositon (Arla), annos 150g9g27kcal3.1g0g1.6g0g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g9g15kcal0.8g0.4g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana362g843kcal28g54g58g6g
Valittu annoskoko181g422kcal14g27g29g3g
Annoskoko puolitettuna91g211kcal7g13.5g14.5g1.5g
Arvot/100g100g233kcal7.7g14.9g16g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175787