Lanttulaatikko

Keitä lantunpalaset, soseuta ja lisää joukkoon keitinvesi, kerma, munat ja korppujauhot.

Mausta siirapilla, valkopippurilla ja muskottipähkinällä.

Kippaa vuokaan ja paista 175* n. tunti, tai miedommassa lämmössä pidempään.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 77g22kcal0.8g3.5g0.2g1.4g
Vesi55g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho 5.5g20kcal0.6g4.1g0.1g0.3g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g22g74kcal0.4g0.7g7.7g0g
Korppujauho 2.7g10kcal0.3g2g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Siirappi 7.7g23kcal0g5.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana362g334kcal7.2g32g18.4g3.6g
Valittu annoskoko181g167kcal3.6g16g9.2g1.8g
Annoskoko puolitettuna91g83kcal1.8g8g4.6g0.9g
Arvot/100g100g92kcal2g8.8g5.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=390035