Homburginhauki mukailtu

Hiero suolaa haukifileeseen ja laita voideltuun vuokaan.

Keltuainen ja rypsiöljy (pehmyt voi) sekoitetaan yhteen ja sivellään hauen päälle.

Korppujauhoja ja juustoraastetta (olisi hyvä olla emmentaalia, mulla ei ollu) kuorrutteeksi.

Lopuksi maitojauheesta ja vedestä jonkinlainen "kerma" (Kermaakaan mulla ei ollu, siksi muunneltu)

uuni 200 noin 30 minuuttia kunnes nätin rusehtava.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 94g79kcal17.1g0g1g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g6.3g4kcal0.2g0g1.6g0g
Rypsiöljy 4.7g42kcal0g0g4.7g0g
Edamjuusto, vähälaktoosinen (Pirkka)16g50kcal5.8g0g3g0g
Korppujauho 6.3g23kcal0.7g4.7g0.1g0.3g
Maitojauhe rasvaton 4.7g17kcal1.5g2.5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 47g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana363g428kcal50.6g14.4g20.8g0.6g
Valittu annoskoko181g214kcal25.3g7.2g10.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna91g107kcal12.7g3.6g5.2g0.2g
Arvot/100g100g118kcal13.9g4g5.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104171