Raparperikeikaustorttu

1.voiteletasapohj.

Vuoan[22cm]reunat kevyesti.

Levitä vuoan pohjalle pehmeä margariini ja fariinisokeri.

Ripottele vuokaan raparperipalat 2.Vaahdota rasva ja sokeri, lisää vaahtoon munat yksitellen vatkaten.

Sekoita keskenään kuivat aineet.

Lisää jauhoseos taikinaan sen verran sekoittaen, että taikina on tasaista.

Levitä taikina raparperien päälle vuokaan.

Paista 175 astetta n.40min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Leen2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Culinesse (Flora), annos 10g3.9g18kcal0g0g2g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g16g61kcal0g15.1g0g0g
Raparperi 75g25kcal0.5g4.1g0.1g1g
Culinesse (Flora), annos 10g20g90kcal0.1g0.1g9.9g0g
Sokeri 23g94kcal0g23.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu17g22kcal1.9g0.1g1.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 25g87kcal2.6g17.7g0.3g0.9g
Leivinjauhe 0.8g1.4kcal0g0.3g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.8g3.1kcal0g0.8g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana363g803kcal10.2g123.2g27.6g4g
Valittu annoskoko181g402kcal5.1g61.6g13.8g2g
Annoskoko puolitettuna91g201kcal2.6g30.8g6.9g1g
Arvot/100g100g221kcal2.8g34g7.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=128570