Punainen katkarapucurry

-Kuullota currytahna öljyssä.

-Lisää kookosmaito ja kiehauta.

-Lisää hyvin huuhdellut bambunversot ja kasvikset.

Keitä melkein kypsiksi.

-Lisää sokeri ja kalakastike.

-Lisää katkaravut.

Kiehauta, älä keitä, etteivät ravut sitkisty.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Suspiria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 55g37kcal7.9g0g0.6g0g
Kookosmaito -kevyt, Blue Dragon (165 ml)62g64kcal0.6g1.5g6.1g0g
Porkkana 6.2g2kcal0g0.3g0g0.2g
Paprika punainen 9g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Bambunverso, Pirkka viipaloidut vedessä, 70 g22g5kcal0.4g0.7g0.1g0g
Punainen Thai Currytahna (Spice up), annos 10g7g2.5kcal0g0.6g0g0g
Kalakastike (Blue dragon), annos 100g4.7g6.8kcal0.3g1.4g0g0g
Sokeri 1.6g6.3kcal0g1.6g0g0g
Rypsiöljy 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana362g276kcal19g14.2g15.4g1.2g
Valittu annoskoko181g138kcal9.5g7.1g7.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna91g69kcal4.8g3.6g3.9g0.3g
Arvot/100g100g76kcal5.2g3.9g4.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147027