Kasvissosekeitto

Keitä kuoritut kasvikset ja soseuta sosemyllyllä, lisää kerma ja voi kuumenna.

Mausta muskotilla, pippurilla, suolalla, pers
iljalla, voit käytää myös rakunaa, korianteria yms. yrttejä maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 47g15kcal0.3g2.6g0.1g1.2g
Sipuli (kuorittu)10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Purjosipuli 16g3.6kcal0.3g0.4g0g0.3g
Peruna, vanha, kuorittu 19g14kcal0.4g2.9g0g0.2g
Kevytkerma21g25kcal0.7g0.9g2.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g3.1g23kcal0g0g2.5g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.4g3.5kcal0.1g0.1g0.3g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl1.6g1.2kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana363g177kcal4g15g10g3.8g
Valittu annoskoko181g89kcal2g7.5g5g1.9g
Annoskoko puolitettuna91g44kcal1g3.8g2.5g1g
Arvot/100g100g49kcal1.1g4.1g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=236943