Kesäkurpitsalasagne

Suikaloi kesäkurpitsa pituussuunnassa leveiksi lastuiksi.

Pilko sipuli.

Paista jauheliha, sipulit ja sienet.

Lisää tomaattimurska.

Laita uunivuokaan jauhelihakastiketta, kurpitsalevyjä ja juustokermaa vuorotellen.

Halutessasi ripottele päälle juustoraastetta.

Paista n. 30 min. 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 39g7.1kcal0.2g1g0.2g0.3g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 1.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Tomaattimurska 31g9kcal0.2g1.7g0.1g0.6g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g47g80kcal8.9g0g4.7g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g39g47kcal1.3g1.4g3.9g0g
Kantarelli 16g2.7kcal0.3g0.1g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana363g299kcal22.2g9.8g18g2.6g
Valittu annoskoko181g149kcal11.1g4.9g9g1.3g
Annoskoko puolitettuna91g75kcal5.6g2.5g4.5g0.7g
Arvot/100g100g82kcal6.1g2.7g5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255993