Karppi pata

Paista jauheliha ja mausta.

Kun jauheliha on paistunut lisää ruokakerma ja broilerin fileesuikaleet ja kebab lastut.

Sekoittele välillä ja anna paistua 10-15 minuuttia välillä maistaen niin kun maku on kohillaan niin valmista on :D

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1450 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 50g111kcal8.8g0g8.5g0g
Broilerin fileesuikaleet (Portti), annos 250g31g34kcal5.3g0.3g1.3g0.2g
Kebablastut, Järvi-Suomen Portti 3x100g38g81kcal6.8g0.8g6g0.1g
Ruokakerma kevyt (Flora), annos 250g63g53kcal0.6g2.8g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana363g558kcal43g7.8g40.4g0.6g
Valittu annoskoko181g279kcal21.5g3.9g20.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna91g139kcal10.8g2g10.1g0.2g
Arvot/100g100g154kcal11.9g2.2g11.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=262206