Manteli-rahkakakku(karppaaja-lehti)

Siivilöi rahka esim.

kahvinsuodattimen läpi jotta osa nesteestä poistuu.

Vatkaa kerma kevyesti ja sekoita rahka, munat ja mantelillastut.

Kaada seos uunivuokaan ja paista 50-60 min uunin keskiosassa kunnes kakku hyytynyt ja saanut hiukan väriä.

Tarjoile kermavaahdon ja marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Sarkkue
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, pehmeä rasvaton 0,3% (Valio), annos 250g52g31kcal5.2g2.2g0.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 63g206kcal1.3g1.9g21.9g0g
Kananmuna kuoreton 46g65kcal5.7g0.1g4.7g0g
Mantelilastu (A la meira)21g125kcal5g1.4g11.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana362g856kcal34.4g11.2g76g0g
Valittu annoskoko181g428kcal17.2g5.6g38g0g
Annoskoko puolitettuna91g214kcal8.6g2.8g19g0g
Arvot/100g100g236kcal9.5g3.1g21g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266231