Jauhelihakesäkurpitsavuoka

Paista jauheliha sipulin kanssa.

Laita kylmään pannuun niin ei tarvitse lisätä rasvaa ja rakeistuu hyvin.

Lisää haluamasi mausteet.

Lisää joukkoon tuorejuusto, paseerattutomaatti ja lihaliemi.

Viipaloi kesäkurpitsa ja tomaatti.

Voitele vuoka ja laita ensin pohjalle kesäkurpitsa viipaleita ja tomaatti viipaleita.

Kaada näiden päälle puolet jauhelihakastikkeesta.

Taas uusikerros kesäkurpitssaa, tomaattia ja loppu kastike.

Lado vielä päälle kesäkurpitsaa niin, että kastike peittyy.

Paista 200C n. 50 min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Pikkumyy49
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa70g12kcal0.3g1.7g0.4g0.5g
Tomaatti 28g6.3kcal0.2g1g0.1g0.4g
Linessa tuorejuusto (Lidl), annos 200g14g8.5kcal1.5g0.5g0g0.2g
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g35g10kcal0.3g2.1g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g28g47kcal5.3g0g2.8g0g
Lihaliemikuutio Kania1.1g2.5kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana363g177kcal15.6g11.4g7.2g2.4g
Valittu annoskoko181g89kcal7.8g5.7g3.6g1.2g
Annoskoko puolitettuna91g44kcal3.9g2.9g1.8g0.6g
Arvot/100g100g49kcal4.3g3.1g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=304391