Kantarellikanakastike+höyrykasvikset

Ryöppää sienistä neste pois.

Lisää voi ja sipuli pannulle.

Anna ruskistua tovi.

Lisää kana ja anna hautua hiukan vajaa 10min.

Mausta suolalla.

Lisää kerma ja anna hautua vielä toiset 10min.

Höyrytä kasvikset kattilassa, ensin tuoreet porkkanat yksinään, hetken kuluttua perään pakasteet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kantarelli 42g7.3kcal0.8g0.2g0.2g0.8g
Atria broilerin fileesuikale naturell31g34kcal7.2g0g0.7g0g
Voi 4.4g32kcal0.1g0g3.6g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g21g33kcal0.4g0.8g3.1g0g
Kukkakaali-parsakaali-porkkana, broccoli,lidl, annos 500g47g16kcal1.2g2.4g0.1g1.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g20g5.7kcal0.1g1.2g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana363g265kcal20g10.8g15.4g5.4g
Valittu annoskoko181g132kcal10g5.4g7.7g2.7g
Annoskoko puolitettuna91g66kcal5g2.7g3.9g1.4g
Arvot/100g100g73kcal5.5g3g4.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306901