Naudanlihaa osterikastikkeessa

Sekoita osterikastike, perunajauhot sekä mustapippuri keskenään laakeassa kulhossa.

Sekoita joukkoon viipaloidut naudanlihasuikaleet ja marinoi noin 15 minuuttia.

Kuumenna öljyä wokpannussa.

Lisää murskattu valkosipulinkynsi ja kuullota.

Lisää naudanlihaviipaleet ja paista, kunnes ne ovat ruskistuneet ja puolikypsiä.

Halutessasi voit lisätä vihanneksia maun mukaan.

Tarjoile joko riisin tai nuudelien kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Thomba
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan sisäfilee125g152kcal26.2g0g5g0g
Osterikastike, Blue Dragon19g23kcal0.6g5g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 4.7g16kcal0g3.8g0g0.1g
Mustapippuri 0.5g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 1.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%31g50kcal0.8g0.8g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana362g487kcal55.6g20g19.4g0.4g
Valittu annoskoko181g244kcal27.8g10g9.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna91g122kcal13.9g5g4.9g0.1g
Arvot/100g100g134kcal15.3g5.5g5.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=374312