Feta-jauhelihapastavuoka

Ruskista jauheliha pannulla.

Lisää joukkoon hienonnettu sipuli ja valkosipuli, timjami ja paprikajauhe.

Anna sipulin kuullottua hetki.

Lisää sitten tomaattimurska ja hauduta hetki.

Murskaa joukkoon fetajuusto ja mausta kevyesti suolalla ja pippurilla.

Sekoita joukkoon keitetyt makaroni ja kaada makaroni-jauhelihaseos kevyesti voideltuun uunivuokaan.

Ripottele päälle juustoraaste ja paista 180 asteisessa uunissa noin 20-30 minuuttia niin, että juusto sulaa ja saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1450 grammaa

Joriia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, keitetty, suolaa 50g48kcal1.5g9.8g0.2g0.5g
Jauheliha, sika-nauta 50g111kcal8.8g0g8.5g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)50g13kcal0.5g2.8g0g0.7g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Salaattijuusto yrttiöljyssä 25% (Xtra), annos 100g13g38kcal2g0.2g3.1g0g
Edam-juusto (Baltic prinsess), annos 20g13g41kcal3.5g0g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana363g503kcal32.8g26.2g29.6g2.6g
Valittu annoskoko181g252kcal16.4g13.1g14.8g1.3g
Annoskoko puolitettuna91g126kcal8.2g6.6g7.4g0.7g
Arvot/100g100g139kcal9g7.2g8.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=460777