Punajuurikeitto

Kuullota pilkotut sipulit ja punajuuret (sekä nauriit tai lantut) juoksevassa oivariinissa.

Lisää 4 dl vettä ja mausteet.

Keitä miedolla lämmöllä kunnes juurekset ovat kypsiä.

Lisää tuorejuusto ja/tai kerma.

Lisää sitruunamehu ja soseuta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 70g27kcal0.7g4.9g0.1g1.8g
Nauris 14g3.9kcal0.1g0.6g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Oivariini, juokseva, rasvaseos4.7g34kcal0g0g3.8g0g
Sitruunamehu, laimentamaton4.7g1kcal0g0.1g0g0g
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton9g15kcal0.7g0.4g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana363g170kcal3.4g13.6g10.2g4.8g
Valittu annoskoko181g85kcal1.7g6.8g5.1g2.4g
Annoskoko puolitettuna91g43kcal0.9g3.4g2.6g1.2g
Arvot/100g100g47kcal0.9g3.8g2.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=88566