Kaura-omenapaistos öljyyn

Sekoita astiassa kaurahiutale, suola, siirappi ja öljy.

Öljyä ja siirappia voit lämmittä hieman ennen sekoittamista, jotta ne imeytyvät kauraan paremmin.

Punnitse omenat ja pilko ne 10 cm korkeaan vuokaan.

Ripottele päälle kanelia ja sokeri (tai fariinisokeri).

Voit ripotella tähän myös hieman jauhettua inkivääriä mikäli pidät sen mausta.

Ripottele seos omenoiden päälle.

Paista 200 asteessa 20 min tai kunnes omenoiden kypsyys on mielestäsi sopiva.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 121 grammaa

Arjaheluna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokaöljy keskiarvo 10g90kcal0g0g10.1g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 150g53kcal0.2g10.7g0.1g3g
Kaurahiutale 12g45kcal1.7g6.8g0.9g1.2g
Kaneli, jauhettu, annos 2g0.3g0.8kcal0g0.2g0g0.2g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 7.5g23kcal0g5.6g0g0g
Sokeri 1.5g6.1kcal0g1.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana363g435kcal3.8g49.6g22.2g8.8g
Valittu annoskoko181g217kcal1.9g24.8g11.1g4.4g
Annoskoko puolitettuna91g109kcal1g12.4g5.6g2.2g
Arvot/100g100g120kcal1g13.7g6.1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=141918