Sitruuna-kanakastike

Kypsennä rintafileet uunissa pakkauksen ohjeen mukaan.

Kuutioi.

Sulata voi, sekoita jauhot.

Älä ruskista.

Lisää nesteet ja mausteet.

Anna kiehua hiljalleen, kunnes kypsää.

Lisää broilerikuutiot ja tarkista maku.

Nokare voita kruunaa maun.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala1g2.9kcal0.2g0.1g0.2g0g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton4.2g0.9kcal0g0.1g0g0g
Broilerin rintafilee, maustettu (Solängen), annos 100g94g105kcal20.6g1.3g1.9g0.5g
Kevytkerma19g23kcal0.6g0.8g1.9g0g
Ruokakerma Valio 5%19g11kcal0.2g0.5g0.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.1g21kcal0.6g4.3g0.1g0.2g
Voi (perinteinen meijerivoi)1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana363g347kcal44.4g14.2g12.2g1.4g
Valittu annoskoko182g174kcal22.2g7.1g6.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna91g87kcal11.1g3.6g3.1g0.4g
Arvot/100g100g96kcal12.2g3.9g3.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203790