Lihapullat perinteisessä jauhokastikkeessa

Lihapullat paistettuna öljyssä laitetaan uuniin kypsymään 30-40 min. kastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Irenka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g43g60kcal8.1g0g3g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g43g73kcal8.6g0g4.3g0g
Sipuli (kuorittu)15g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g1.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi8.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Persilja 2.6g0.7kcal0g0g0g0.2g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)14g19kcal1.5g0.1g1.4g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Vesi43g0kcal0g0g0g0g
Korppujauhe - Gluteeniton (Moilas), annos 100g6.4g13kcal0.1g2.7g0.2g0.1g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g3.2g11kcal0.4g2.3g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana363g401kcal37.8g11.8g22.2g1.6g
Valittu annoskoko182g200kcal18.9g5.9g11.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna91g100kcal9.5g3g5.6g0.4g
Arvot/100g100g110kcal10.4g3.3g6.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=223235