Kermainen makkarakeitto

1. Kuori perunat, kuutioi ja laita porisemaan 8 desiin vettä.

Muista pitää kansi päällä ettei vesi haihdu!
2. Mausta
3. Kun perunat alkavat olemaan kypsiä, lisää keittojuurekset (5-10 min )
4. Kuutioi sillävälin makkarat ja heitä joukkoon
5. Lopuksi lisää ruokakermaa, hieman jauhelihamaustetta, ketsuppia ja sinappia /antaa väriä ja hyvää makua
6. Smetanaa voi lisätä suoraan kattilaan tai pieni nökäre keittolautaselle keiton päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 727 grammaa

Nikkel77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 50g38kcal0.9g7.7g0.1g0.5g
KEITTOJUURES Apetit pakaste25g6.5kcal0.2g1.2g0.1g0.6g
Hk, sininen lenkki 580g36g83kcal3.6g2.3g6.5g0.1g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi (1kuutio)vähäsuol. ja rasvainen0.7g2kcal0.1g0.4g0g0g
Persilja 0.1g0kcal0g0g0g0g
Smetana, Valio, hyla6.2g24kcal0.1g0.2g2.6g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)13g20kcal0.3g0.3g1.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.3g0kcal0g0g0g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl0.3g0.4kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana363g350kcal10.4g24.2g22.4g2.4g
Valittu annoskoko182g175kcal5.2g12.1g11.2g1.2g
Annoskoko puolitettuna91g88kcal2.6g6.1g5.6g0.6g
Arvot/100g100g96kcal2.9g6.7g6.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261050