Jauhelihajuuresvuoka

Paista jauheliha ja mausta mielesi mukaan (esim.

grillaus- ja paprikamauste toimii aina).

Kuullosta sipuli jauhelihan seassa.

Lisää 3dl vettä ja murenna lihaliemikuutio joukkoon, kiehauta.

Lisää 2,5dl ruokakermaa.

Voitele vuoka rasvalla.

Sekoita peruna-juuressekoitus ja "jauhelihakastike" vuoassa.

Lisää tarvittaessa vettä/ruokakermaa oman maun mukaan.

Halutessasi voit lisätä juustoa päälle.

Kypsennä uunissa 200 asteessa tunnin ajan alimmalla tasolla.

Mitä mainioin arkiruoka :)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha (Atria), annos 400g36g61kcal7.2g0g3.6g0g
Peruna-juuressekoitus (Kesäpöytä apetit), annos 100g89g47kcal1.3g10.2g0.2g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.9g2.2kcal0.1g0g0.2g0g
Ruokakerma 15% (Rainbow), annos 200g22g36kcal0.7g0.9g3.4g0g
Oivariini, laktoositon (Valio), annos 5g0.4g2.4kcal0g0g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 27g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 6.3g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana364g301kcal18.8g22.8g15.4g0.2g
Valittu annoskoko182g151kcal9.4g11.4g7.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna91g75kcal4.7g5.7g3.9g0.1g
Arvot/100g100g83kcal5.2g6.3g4.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219134