Jauhelihapihvit

Silppua sipuli hienoksi, sekoita jauheliha, kermavili, kananmuna ja sipulisilppu taikinaksi.

Sidosaineeksi korppujauho.

Mausta haluamillasi mausteilla, (Esim.

Yrttimauste, jauhelihamauste, mustapippuri, grillausmauste).

Pyöritä palloiksi pellille leivinpaperin päälle, paina pallot kuopallle vaikkapa juomalasin pohjalla.

Laita kuoppaan tomaattiviipale ja juustokuutioita haluamastasi juustosta.

Paista 200 asteessa parikymmentä minuuttia

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha801g1330kcal152.2g0g80.1g0g
Sipuli 110g33kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 400g530kcal10.5g12.8g48.1g0g
Kananmuna 50g(kpl)200g252kcal22g0.6g18g0g
Korppujauho 100g367kcal10.5g75g1g5.3g
Tomaatti, tuore200g41kcal1.2g7.6g0.6g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3624g5104kcal395.6g202.6g296g20g
Valittu annoskoko1812g2552kcal197.8g101.3g148g10g
Annoskoko puolitettuna906g1276kcal98.9g50.7g74g5g
Arvot/100g100g141kcal10.9g5.6g8.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=392425