Kuitupitoinen pizza

Sekoita jauhot, hiiva ja suola.

Sekoita seos 42-asteiseen veteen.

Lisää lopuksi öljy.

Vaivaa taikina tasaiseksi ja levitä pellille.

Päälle ketsupit, kastikkeet ja täytteet oman maun mukaan.

Uunissa 250 asteessa n. 12-14 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Timppari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Erikoisvehnäjauho (Sunnuntai), annos 2000g126g441kcal15.1g89.4g2.6g3.8g
Ruisjauho Pirkka103g315kcal10g62.9g2.1g15.5g
3-viljan sämpyläjauho, Pirkka216g745kcal28.1g142.5g5.8g8.6g
Kuivahiiva, annos 11g13g48kcal5.9g5.3g0.8g0g
Suola, annos 3g4.6g0kcal0g0g0g0g
Vesi276g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g54g486kcal0g0g54g0g
Heinz ketsuppi108g110kcal1g25.8g0.1g0g
Chilikastike (Hp)18g24kcal0.2g5.8g0g0g
Savuliharouhe, Savupojat, 350g /paketti396g554kcal71.2g4g19.8g0g
Ananaspalat ananasmehussa, Pirkka162g92kcal0.6g22.7g0.2g1.8g
Aurajuusto (Valio), annos 17g96g326kcal19.2g0g27.8g0g
Valio kevyempi pizzajuusto 17%240g684kcal74.4g0g40.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3624g7648kcal451.4g716.8g308g59.4g
Valittu annoskoko1812g3824kcal225.7g358.4g154g29.7g
Annoskoko puolitettuna906g1912kcal112.9g179.2g77g14.9g
Arvot/100g100g211kcal12.5g19.8g8.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99890