Karppi pata

Paista jauheliha ja mausta.

Kun jauheliha on paistunut lisää ruokakerma ja broilerin fileesuikaleet ja kebab lastut.

Sekoittele välillä ja anna paistua 10-15 minuuttia välillä maistaen niin kun maku on kohillaan niin valmista on :D

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1450 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 500g1107kcal87.5g0g85g0g
Broilerin fileesuikaleet (Portti), annos 250g313g344kcal53.1g3.1g12.5g2.2g
Kebablastut, Järvi-Suomen Portti 3x100g375g806kcal67.5g7.5g60g0.8g
Ruokakerma kevyt (Flora), annos 250g625g531kcal6.3g28.1g43.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3625g5577kcal428.8g77.4g402.6g6g
Valittu annoskoko1813g2789kcal214.4g38.7g201.3g3g
Annoskoko puolitettuna906g1394kcal107.2g19.4g100.7g1.5g
Arvot/100g100g154kcal11.8g2.1g11.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=262206