Mandariinikakku

Kuori mandariinit ja kalttaa niistä valkea-aines pois.

Pilko pieniksi kuoret ja purista mehu mandariineista.

Vaahdota munat ja sokeri.

Llisää siihen öljy varovasti sekoittaen.

Lisää kuivat aineet jossa on mandariininkuoren palat mukana sekoitettuna jauhoihin.

Kaada mandariinimehu taikinaan - tarkaista taikinan löysyys.

Jos liian vetelää lisää vähän jauhoja.

Saa olla valuvaa mielellään - tulee pehmeämpi.

Voitele 3 vuokaa ja kaada taikina niihin.

Paista n. tunti 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mandariini (kuorineen)275g91kcal1.1g18.4g0.8g4.1g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)800g1113kcal88.8g3.2g83.2g0g
Sokeri 298g1208kcal0g297.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g13g50kcal0g12.4g0g0g
Leivinjauhe 13g22kcal0.7g4.7g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 325g1115kcal33.1g227.5g3.9g11.4g
Rypsiöljy 90g796kcal0g0g90g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3625g8788kcal247.4g1126.8g355.8g31.2g
Valittu annoskoko1813g4394kcal123.7g563.4g177.9g15.6g
Annoskoko puolitettuna906g2197kcal61.9g281.7g89g7.8g
Arvot/100g100g242kcal6.8g31.1g9.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=445566