Täytetty porsaan ulkofile

Paloittele sipuli ja paista pekonin kanssa pannulla.

Sekoita lämmin pekoni-sipuli seos tuorejuusto kanssa.

Leikkaa ulkofile "levyksi" ja levitä seos sen päälle.

Rullaa ulkofile takaisin muotoonsa ja mausta pinta suolalla.

Paista 150-asteessa n. 1,5h.

Ulkofile"rullan" voi sitoa paistamisen ajaksi puuvillalangalla tai käyttää hammastikkuja että se pysyy kiinni eikä aukea.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Naswii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee (Atria), annos 100g7925g11412kcal1743.5g0g475.5g0g
Paprika-chili tuorejuusto viola883g1413kcal70.6g35.3g114.8g0g
Sipuli (kuorittu)309g83kcal4g14.8g0.6g5.3g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g883g3002kcal123.6g0g273.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g31821kcal3883.4g100.2g1729.2g10.6g
Valittu annoskoko10000g15910kcal1941.7g50.1g864.6g5.3g
Annoskoko puolitettuna5000g7955kcal970.9g25.1g432.3g2.7g
Arvot/100g100g159kcal19.4g0.5g8.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=218955