Meloni-halloumi-mansikkasalaatti

Revi huuhdottu ja valutettu lollo rosso (tai frisee rosso) salaatti laakealle vadille.

Kuori, poista siemenet ja paloittele melonit reiluiksi paloiksi.

Puhdista ja lohko mansikat.

Viipaloi halloumi ja paista ne (2rkl) oliiviöljyssä kauniin ruskeiksi.

Sekoita kastikeainekset keskenään: soseuta reilu kourallinen TUORETTA MINTTUA 4rkl oliiviöljyä ja 2rkl vaaleaa balsamico-etikkaa sauvasekoittimella, rouhi sekaan hieman mustapippuria.

Sekoita melonit, mansikat, halloumit, rucolat ja kastike toisessa kulhossa (onnistuu parhaiten käsin).

Lisää seos salaattipedin päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 259 grammaa

Th67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 140g18kcal1.6g1.4g0.3g1.4g
Rucolasalaatti (60g pussi) (Pirkka), annos 20g42g11kcal1g0.8g0.2g0.6g
Vesimeloni, punnittu kuorineen 699g141kcal3.5g27.3g0.4g4.3g
Cantaloupe meloni350g70kcal2.1g14.3g0.3g3.1g
Mansikka 350g163kcal1.7g29.4g0.7g6.6g
Halloumi juusto (Eridanous), annos 100g140g450kcal30.8g2.1g35g0g
Oliiviöljy 20g173kcal0g0g19.6g0g
Oliiviöljy 39g346kcal0g0g39.2g0g
Minttu, tuore (-), annos 1g14g6.2kcal0.5g1.2g0.1g1g
Balsamico valkoinen (Acentino), annos 25g20g19kcal0.2g3.6g0g0g
Mustapippuri 0.7g2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3626g2798kcal83g160.8g191.6g34.4g
Valittu annoskoko1813g1399kcal41.5g80.4g95.8g17.2g
Annoskoko puolitettuna907g699kcal20.8g40.2g47.9g8.6g
Arvot/100g100g77kcal2.3g4.4g5.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428189