Jauheliha-parsakaali-paprika-pekonimössykkä

Paistele pekonikuutiot + sipulit ja paprika.

Lisää parsat ja kuullottele niitä hetku.

LIsää jauheliha ja tomaatti kuutioituna...anna tiristä hetkusen aikaa-kypsäksi ja sitten maustele oman maun mukaan.

(itse käytin mustapippuria, aromisuolaa, savupapri
kaa ja lihaliemijauhetta ripsauksen.)'

Lisää ruokakerma.

Toimi muuten hyvin kun päälle valmiina ripsautti emmentalraastetta...

:P

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sika jauheliha 20% (lidl) (Reilu), annos 100g3599g8997kcal611.8g0g719.8g0g
Savupekonikuutio pouttu 2013 (Pouttu), annos 200g1028g3342kcal144g5.1g308.5g0g
Paprika punainen 617g181kcal5.8g27.8g2.5g11.7g
Espanjalainen parsakaali (Pirkka), annos 100g1542g540kcal71g30.8g1.5g38.6g
Punasipuli, kuorittu, 100g180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Valkosipuli 77g84kcal6.1g12.6g0.5g1.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g386g78kcal2.3g14.7g1.2g5.4g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g1285g771kcal12.9g57.8g51.4g7.7g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1285g1093kcal12.9g45g90g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g30268kcal1738.2g404.8g2351.6g136.2g
Valittu annoskoko10000g15134kcal869.1g202.4g1175.8g68.1g
Annoskoko puolitettuna5000g7567kcal434.6g101.2g587.9g34.1g
Arvot/100g100g151kcal8.7g2g11.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422393