Raparperipiirakka

Pilko raparperit kattilaan.

Lisää 1 dl vettä ja 1-2 dl sokeria.

Anna porista noin vartin verran.

Kaada täyte piirakkavuokaan ja paista 200 asteessa noin 30-40min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi, tuore600g186kcal4.2g33g0.6g8.4g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Sokeri255g1035kcal0g254.7g0g0g
Piirakkataikina, pakaste, makea, pyöreä (Myllyn paras), annos 380g760g2888kcal54g382.3g123.1g13.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3630g8219kcal116.4g1340g247.4g44.2g
Valittu annoskoko1815g4109kcal58.2g670g123.7g22.1g
Annoskoko puolitettuna908g2055kcal29.1g335g61.9g11.1g
Arvot/100g100g226kcal3.2g36.9g6.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296847