Kirkas lihakeitto

Jauheliha ruskistetaan öljyssä, lisätään litraan vattä.

Perunat, liemipussi ja haluamansa mausteet kattilaan myös, keitetään kypsäksi ja nautitaan ruisleivän ja juustosiivun kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirkas Juureskeitto Knorr, kuivana/37g pussi37g78kcal3.2g14.1g1.1g10g
Vesi, vesijohtovesi 1002g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 501g382kcal9.4g77.7g1g5g
Hirvenjauheliha oma saalis251g281kcal55.1g0g7.5g0g
Rypsiöljy 25g222kcal0g0g25.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3632g1923kcal135.4g183.6g69.4g30g
Valittu annoskoko1816g962kcal67.7g91.8g34.7g15g
Annoskoko puolitettuna908g481kcal33.9g45.9g17.4g7.5g
Arvot/100g100g53kcal3.7g5.1g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221467