Karppi Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Paista jauheliha, mausta valkopippurilla ja niukalla suolalla.

Tee kesäkurpitsasta siivuja.

Lado vuokaan vuorotellen kesäkurpitsaa ja jahelihaa.

Lisää sinihomejuustomurut toiseksi viimeiseen kerrokseen.

Lopuksi kaada kerma joukkoon ja ripottele päälle parmesan.

Kypsytä uunissa 180 asteessa 1h.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 534g1183kcal93.5g0g90.8g0g
Kesäkurpitsa zucchini 935g169kcal5.2g23.4g3.7g6.5g
Sinihomejuustomuru, Pirkka 150g pss53g179kcal11.8g0.1g15g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 267g882kcal5.3g8g93.5g0g
Parmesanlastuja (Granotto bertozzi), annos 100g27g103kcal8.8g0g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3632g5029kcal249.2g63g421g13g
Valittu annoskoko1816g2515kcal124.6g31.5g210.5g6.5g
Annoskoko puolitettuna908g1257kcal62.3g15.8g105.3g3.3g
Arvot/100g100g139kcal6.9g1.7g11.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275134